Veckans meny

På Sebran serveras barn och personal alltid högklassig mat. Vi tror på mat tillagad från grunden av ekologiska råvaror och har därför valt cateringfirman RR Matproduktion, som speglar våra värderingar.

Varje lunch serveras med nybakat surdegsbröd och tre sorters sallad.

Vecka 37

Måndag
Vår klassiska pytt i panna serveras med curryyoghurt
Grahamsbröd, skivade rödbetor, paprika & vitkålssallad & broccoli
Vegetarisk rotfruktspytt med sojafärs serveras med curryyoghurt
Tonfisksallad
Tisdag
Pasta Carbonara med ostsås & strimlad rökt kalkon
Olivbröd, rivna morötter, strimlad isbergssallad & skivad tomat
Vegetarisk pasta med curry, morötter, sojabönor, purjolök & riven haloumi
Grekisksallad
Onsdag
Sprödbakad västerhavsfisk med västkuströra serveras med kokt gotländsk kulpotatis
Spenat Baguette, vitkålssallad med ananas & mynta, rivna morötter & gröna ärtor
Våra vegetariska grönsaksbiffar serveras med örtagårdsås & koktpotatis
Kycklingsallad
Torsdag
Ungersk Gulaschgryta på nötkött serveras med rättiks-tzatziki & ris från Saltåkvarn
Grahamsbröd, strimlad isbergssallad, skivad gurka & majs
Vegetarisk Gulaschgryta på strimlade grönsaker & tofu serveras med rättiks-tzatziki & ris från Saltåkvarn
Mozzarellasallad
Fredag
Kyckling schnitzel med vår slagna bearnaisesås & råstekt potatis
Dessert: Äppelkompott med vår vaniljkesella
Majsbröd, pizzasallad, rivna morötter & gröna bönor
Vegetarisk schnitzel med vår slagna bearnaisesås & råstekt potatis
Räksallad