Jobba hos oss!

alt-textSebran söker en till förskollärare!
Vi söker dig som har stort engagemang för barnens utveckling, är kreativ och trivs i mindre arbetsgrupper. Du tar gärna ledning och ser barnen som i fokus.

Du behöver ha förskollärarexamen och gärna ha jobbat ett tag, men viktigast är engagemang och nyfikenhet. Har du erfarenhet från montessoripedagogik eller utbildning är det positivt.

Dina arbetsuppgifter
Du som förskollärare kommer ha stor möjlighet att både ta ansvar men även utveckla undervisningen, hur den utformas, stötta och utmana varje barn utifrån deras individuella behov, vara väl förtrogen med målen i läroplanen och kunna omsätta dessa i verksamheten.

Du kommer i din tjänst planera, utvärdera, följa upp och reflektera. Både över ditt eget arbete, förskolans verksamhet och barnens behov samt tillsammans med barngruppen. Vara en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

För oss på Sebran är det viktigt att ha en ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, kollegor, föräldrar men likväl en familjär känsla där barnen verkligen i vårt fokus.

Vi erbjuder stora möjligheter för dig att vara delaktig i alla led.

Tveka inte att kontakta ordförande Olof Torvestig (070-320 8191, olof@sebran.se), personalansvarig Katarina Dahlin (076-002 4572‬) eller skicka in din ansökan till jobb@sebran.se.