Jobba med oss

alt-textFörskollärare sökes till föräldrakooperativet Sebran

Sebran är en väletablerad förskola som drivs av en föräldraförening på Kungsholmen. Förskolan består av två avdelningar, en för barn i åldrarna 1-3 år och en för barn i åldrarna 3-5 år. Våra barngrupper är mindre och personaltätheten är hög; miljön lugn och harmonisk. Vår verksamhet inspireras av Maria Montessoris pedagogiska tankar och vi betonar betydelsen av naturupplevelser och kulturbesök för barnens utveckling, alltid med utgångspunkt i leken och det lustfyllda lärandet. Ett målinriktat värdegrundsarbete och ett inkluderande förhållningssätt är viktiga grundstenar för oss.

Vi håller till i ljusa och trevliga lokaler. Lilla Sebran på John Ericssonsgatan 6 har en egen trädgård, där vi odlar blommor, frukt och grönsaker. Stora Sebrans lokaler, med adress Kungsholmstorg, vetter mot gröna Landstingsparken där vi ofta leker och åker pulka när det finns snö.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, gärna med erfarenhet av eller utbildning i montessoripedagogiken, och som nu vill ta steget till en mycket omtyckt förskola på Kungsholmen som sätter barnen i fokus! Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utveckla pedagogik och mål.

Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, och kan tillföra entusiasm och arbetsglädje. Du är målinriktad och bra på att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor. Du är strukturerad, noggrann och har god förmåga att prioritera. Du trivs bland barnen och ser dem som ditt viktigaste fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde 20 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:
– konkurrenskraftig lön
– fortbildningsmöjligheter
– friskvårdsbidrag

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till angelica@sebran.se eller kontakta oss på telefon: 08-654 48 91