Jobba med oss

alt-textBarnskötare sökes till föräldrakooperativet Sebran

Söker du nya utmaningar och är sugen på att komma till en mindre förskola med drygt 30 barn, där personal och barn står i centrum? Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med satsningar på sociala aktiviteter och fortbildning. Bra arbetstider med stor flexibilitet.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet av eller utbildning i montessoripedagogiken, och som nu vill ta steget till en mycket omtyckt förskola på Kungsholmen som sätter barnen i fokus! Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utveckla pedagogik och mål, där du som vill ta ansvar och växa i din befattning har stora möjligheter.

Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, är engagerad och tar personligt ansvar samt är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har en positiv inställning och är flexibel, du har barnfokus och vill vara delaktig i vår strävan att bevara och utveckla kvalitén på vår förskola.

Sebran drivs av en föräldraförening och vi är inspirerade av Maria Montessoris pedagogiska tankar. På Sebran arbetar vi aktivt med att vara lyhörda för barnens intressen och lust att lära. Vi vill erbjuda barnen roliga och intressanta dagar som ger dem spännande utmaningar. Vi vill stötta och uppmuntra barnen att bli självständiga.

Du kommer tillsammans med två andra pedagoger arbeta främst med våra äldre barn på Stora Sebran där vi har ungefär 17 barn i en blandad barngrupp upp till cirka sex år. Du förväntas bidra i planeringen, genomförandet och i utvärderingen och har stora möjligheter att påverka innehållet i verksamheten. Vi samarbetar över avdelningarna och ibland arbetar du tillsammans med barn och kollegor från vår avdelning med de yngre barnen på Lilla Sebran.

Tillträde 20 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:
– konkurrenskraftig lön
– fortbildningsmöjligheter
– friskvårdsbidrag

Låter det intressant?

Skicka din ansöka till angelica@sebran.se eller kontakta oss på telefon: 08-654 48 91